Mittwoch, 17. Oktober 2007

Mac-compatible appletUpdate 2013

Het voicemailboard is dit jaar volledig overgegaan op Flash, waardoor het Voicemailboard geschikt is voor alle desk- en laptops die draaien onder Windows of Apple. Dit geldt niet voor mobiele devices als tablets en smartphones


Update 2011

De browser Safari lijkt niet goed om te kunnen gaan met de java-applet. Wij raden voor de Apple daarom het gebruik van Firefox of Google Chrome aan.

Machines na oktober 2010

Vanaf oktober 2010 bouwt Apple de Java-support langzaam af. Omdat u voor het opnemen op het Voicemailboard en de Vociz Java nodig heeft, kan het zijn dat dit niet meer mogelijk is op uw Apple-machine. Onze excuses voor dit ongemak, maar dit zijn ontwikkelingen waar wij, zoals u zult begrijpen, geen invloed op hebben.

Lees hier meer over deze beslissing.


Oorspronkelijke bericht 2007

Vanwege een aanvraag van een school, waar recentelijk door veel leerlingen een Apple was aangeschaft, hebben we het voicemailboard Apple-proof gemaakt: de mac-compatible applet is nu actief op het voicemailboard.

Alle tests heeft deze nieuwe applet doorstaan, maar mochten zich problemen bij u voordoen, horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Uiteraard kunt ook ook onder Windows gebruik blijven maken van het voicemailboard.

Keine Kommentare: