Dienstag, 26. Januar 2010

Opmaakbehoud in opdracht

We ontvingen de vraag of het bij een schriftelijke opdrachtformulering in het editorscherm van het voicemailboard mogelijk is, om de opmaak in een Word-document te behouden. Door het bestand in Word als 'webpagina' op te slaan en dit vervolgens te kopiëren naar het editorscherm van het voicemailboard, is dit mogelijk. Zie ook de volgende instructievideo.

Freitag, 8. Januar 2010

Eervolle vermelding


Het Willem Lodewijk Gymnasium uit Groningen en het Horsens Gymnasium uit Horsens, Denemarken hebben voor hun gezamenlijke voicemailboardproject 'Ich bin der Meinung, dass...' een eervolle vermelding ontvangen voor de tweede E-Learning Award, georganiseerd door de website www.e-learning.nl. Het juryrapport vermeldt over het project:


'De jury is erg te spreken over de acceptatie van het spreekproject met voicemailboard 'Ich bin der Meinung, dass...' (Duits taalonderwijs), door leerlingen. Deze leerlingen spelen bovendien een actieve rol binnen dit onderwijs. Zie http://web.wlg.nl/sites/denemarken/.'


Lees hier het bericht op de website van e-learning.nl met tevens een overzicht van de drie genomineerden voor de hoofdprijs (AXIRA (Coöperatie Ambulance Oost, RAV IJsselland, UMCG Ambulancezorg en RAV Limburg Noord) - Doczero, met een e-learning programma voor professionalisering van ambulancepersoneel; Philyra - Bespeak - Tinqwise, met Hair Level XL: blended learning voor kappers in opleiding; RVS - Cirquest, met een e-learningprogramma voor verzekeringsagenten) en de andere eervolle vermeldingen.